SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'da göz yaşları sel oldu

Trabzon'da göz yaşları sel oldu

10 Kasım 2016 Perşembe - 14:31




Zonguldak’ta akrabalarının cenazesinden dönerken Ordu’nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, memleketleri Trabzo





Samsun-Ordu karayolu Bolaman sahil yolunda seyir halinde bulunan Adnan Hamzaoğlu yönetimindeki 61 M 0534 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki menfez geçiş köprüsüne çarpmış, minibüsteki Adnan Hamzaoğlu, Temel Yıldırım (70), Yasemin Çakal (45) ve Fadime Çakal (70) hayatını kaybetmişti. Zonguldak’taki bir yakınlarının cenazesinden dönen ve akraba olan 4 kişi için memleketleri Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Şimşirli Mahallesi'nde cenaze namazı kılındı. Şimşirli Mahalle Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan namaz sonrası cenazeler aile mezarlığında toprağa verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap