SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ZÜLFİKAROĞLU’NDAN ASKF’YE ZİYARET!

ZÜLFİKAROĞLU’NDAN ASKF’YE ZİYARET!

18 Ocak 2018 Perşembe - 12:32




İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, 2024 Avrupa şampiyonasının Türkiye’ye kazandırılması doğrultusunda bir dizi ziyaretlerde bulundu.





2024 Avrupa şampiyonasının Türkiye’ye kazandırılması çalışmalarında bulunan heyet Trabzon’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu başkanlığındaki heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Vali Yücel Yavuz’dan sonra ASKF’yi ziyaret etti. Cengiz Zülfikaroğlu’nun ziyaretine eski TFF  yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı , TÜFAD Başkanı Hayri Tekelioğlu,TFF Trabzon  Bölge Müdürü Serdar Bali’de katıldı.

ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem bu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirtirken, “Tesisleri gezdirdik. Eksikleri dile getirdik. 2024 Avrupa Şampiyonası gruplarının Trabzon’da oynanması ilimizin spor vizyonuna renk katacaktır” ifadelerini kullandı. ASKF Cengiz Zülfkaroğlu’na ziyaretin anısına bir plaket takdim etti ve hatıra fotoğrafı sonrası ziyaret sona erdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap