SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra’da vatandaşlar doğal gaz çalışmalarını durduran Aksa’ya böyle tepki gösterdi! Gaz denizi geçti derede boğuldu!

Yomra’da vatandaşlar doğal gaz çalışmalarını durduran Aksa’ya böyle tepki gösterdi! Gaz denizi geçti derede boğuldu!

29 Ekim 2022 Cumartesi - 11:17




Yomra’da doğalgaz altyapı çalışmalarının durması "Doğalgaz denizi geçti, derede boğuldu" söylemine neden oldu. Vatandaşlar en kısa sürede gazın gelmesini talep ettiler.





ÇALIŞMALAR DURDU

Trabzon’un Yomra ilçesinde geçtiğimiz aylarda doğalgaz dağıtım şirketi Aksa tarafından durdurulan alt yapı çalışmaları vatandaşların tepkisini topladı. 50 bin nüfuslu ilçenin Kaşüstü mahallesinin bir bölümüne verilen doğalgaz hattı çalışmaları geçtiğimiz aylarda durduruldu.

TRAJİKOMİK OLAY

Doğalgaz çelik boru bağlantı hattı çalışmaları Şana Deresi kenarına kadar getirilerek durduruldu. Oğuzhan Şimşek isimli vatandaş, “Rusya denizin altından Avrupa’ya doğal gaz veriyor, ama bizimkiler dereyi aşıp Yomra’ya gelemiyor. Trajikomik bir olay. En kısa zamanda gazın gelmesini istiyoruz” dedi.

AKSA’DAN CEVAP

Aksa Karadeniz Doğalgaz Dağıtım Şirket Müdürü Mehmet Salih Ayaydın, Yomra’da  yoğun talebi karşılayabilmek için doğal gaz hat döşeme çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Ayaydın “Çalışmalara 2023 yılında kademeli olarak devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap