SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yomra’da saldırıda flaş gelişme! Belediye Başkanı yeniden ifadeye çağrıldı!

Yomra’da saldırıda flaş gelişme! Belediye Başkanı yeniden ifadeye çağrıldı!

12 Haziran 2021 Cumartesi - 17:59




Yomra da flaş gelişme yaşandı ve başkan yeniden ifadeye çağrıldı.





Yomra Belediyesi Hizmet binası önünde silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Bıyık bugün esnaf ziyareti yapıp vatandaşlar ile Hasbihal etti.

Korumasız sahaya inen ve yanında belediye çalışanları ile partili temsilciler olan Başkan Bıyık, ziyaret sonrası Trabzon Emniyeti’nin daveti üzerine, Emniyet’e giderek ifade verdi.

Kendisini kurşunlayan kişiyi tanımadığı fakat azmettirici kişilerin gerek basın yoluyla gerek farklı mecralardan 2 yıllık süreçte kendisine yönelik bir takım tehdit vari hamleleri olduğunu emniyet güçlerine bildiren Bıyık geniş kapsamlı ifadesinin ardından Emniyet’ten ayrıldı. 


Olayla ilgili gözaltına alınan azmettirici T.K’nın babası A.K’nın da ifade vermek üzere Emniyet’e çağrıldığı, geleceğini söylemesine rağmen telefonunu kapatıp ifade vermeye gelmediği, ikametinde de olmadığı öne sürüldü.

Yine edinilen bilgilere göre azmettirici ile tetikçinin aynı dönemde cezaevinde kaldığı cezaevi arkadaşı oldukları öne sürüldü. 


Olay sonrası tetikçinin, girdiği bir evdeki kadını telefonundan azmettiriciyi arayarak ‘O iş tamam’ dediği emniyetin bu kayıtlardan azmettiriciye ulaştığı da öne sürüldü.

Kaynak:61Saat

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap