SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yılların emeği bir telefonda gitti!

Yılların emeği bir telefonda gitti!

29 Kasım 2017 Çarşamba - 07:37




Telefon dolandırıcıları kendilerini kolluk kuvvetlerinden biri gibi tanıtıp vatandaşı ‘FETÖ’ ya da ‘terör’ bahanesi ile kandırmaya devam ediyor. Son k





BU TUZAĞA DÜŞMEYİN

Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon’da da son zamanlarda nitelikli dolandırıcılık bir hayli arttı. Kendini polis, hakim, savcı kısaca kolluk kuvvetlerinden biri gibi tanıtıp telefon dolandırıcılığına başvuranların ve mağdur olanların sayısı gün geçtikçe çoğalıyor. Güvenlik güçleri vatandaşı bütün iletişim kanallarından uyarsa da maalesef vatandaş bu tuzağa düşmekten kurtulamıyor.

DOLANDIRILDI

Mağdurlardan biri de Erdal Şahin, tam tamına 41 bin TL’sini bu dolandırıcılara kaptırdı. Yıllarca biriktirdiği ve askerde olan oğlunu evlendirmek için kenara koyduğu emeğini, bir telefonla hırsızların hesabına yatırdı. Şahin’in dolandırılma hikayesi de diğer mağdurlarla aynı ‘FETÖ’ ya da ‘terör örgütü’ gerekçe gösterildi. Şahin ‘yaşadıklarım ders olsun, kimse inanmasın’ diyerek uyarıda bulundu.

Meryem Akgün

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap