SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yıkık bir ilçeydik Türmen'le şahlandık

Yıkık bir ilçeydik Türmen'le şahlandık

13 Ekim 2018 Cumartesi - 10:33




Karadeniz Trabzon ilçelerinin nabzını tutuyor.





24 yıl önce başkan olduğu Akçaabat’ı bataktan kurtardığı söylenen Türkmen için halk yine de “Kendisine teşekkür ediyoruz. Artık değişim zamanı gelmiştir” mesajını verdi 

29 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Akçaabat halkı gazetemize samimi açıklamalarda bulundu.

Vatandaş, “Şefik Türkmen 24 yıldır belediye başkanlığı yapıyor. Bu süreçte çok iyi hizmetlere imza attı ama artık bırakma zamanı gelmiştir” ifadelerini kullandı. İşte vatandaşların hem yerel seçimle hem de yapılan hizmetlerle ilgili görüşleri…

Hakan İleli: Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen genç yaşta yıkık ve bitik bir ilçeye vatandaşın baskısıyla belediye başkanı olmuştur. Bu süreçte ilçemizi hem bataklıktan kurtardı hem de Trabzon’un en gözde ilçesi yaptı. Bugün ona gitsin diyenler büyük vefasızlık ederler. Başkan Türkmen kendi bırakırsa ona da saygı duyarız.




Hacı Murat Yılmaz: Ben 72 yaşındayım. Eski Akçaabat’ı çok iyi bilirim. Şefik Türkmen o zaman daha çok gençti. Buraya başkan olmak büyük cesaret isterdi. O cesaret gösterdi ve Akçaabat’a başkan oldu. Borçtan kurtardı. Akçaabat’ı güzelleştirdi. Bugün Trabzon’un en iyi sahili yine bizde diyebiliriz. Güzel hizmetleri oldu. Kalıp ya da bırakmak tamamen onun fikridir. O yüzden bizim kalsın ya da gitsin dememiz doğru değildir.

Nuri Usta: Akçaabat ilçemiz Trabzon’un en şirin ilçesidir. Gerek sahiliyle gerekse yaylalarıyla, gerek köftesiyle gerekse tarihi evleriyle. Peki bu güzellikleri bizlere kazandıran bir başkana git demek haksızlık olmaz mı? O yüzden Şefik Başkan bence devam etmeli.

Hakan Bayram: Akçaabat’a yapılan hizmetler ortada. Zamanında Şefik Türkmen buraya büyük hizmetler etmiştir. Ama son dönemlerinde Akçaabat’ın yeterince hizmet alamadığını düşünüyorum. O yüzden Türkmen efsane kalmalı ve bu dönem daha aday olmamalıdır. Daha genç ve dinamik bir başkan göreve gelmelidir.

Abdurrahim Cebeci; Akçaabat Belediyesinin verdiği hizmetlerden memnun değiliz. Yollarımıza, sularımıza hizmetler bekliyoruz ama bunlarla ilgili çalışmalar yeterince yapılmıyor. Mevcut belediye başkanının değişmesini istiyorum. Halkla iç içe olan diyalogları daha iyi olan bir başkan istiyorum. Dolmuş duraklarımız yıkıldı, daha uzak ve kötü bir yere taşındı, bunun da bir an önce düzeltilmesini istiyorum. Muhammet terzi Hizmetlerden memnun değiliz, verilen pek fazla hizmet yok, daha fazla yatırım istiyoruz. Yollarımıza, suyumuza hizmetler yapılmasını istiyoruz. Şefik Türkmen 25 yıldır başkanlık koltuğunda. Artık değişmesini istiyoruz.

Emir sepetçi; Yapılan hizmetlerden memnun değiliz. Yollarımızın yapılmasını istiyoruz. Ortamahalle’de yollarımız çok dar ve trafik çok sıkışık. Bunlara çözüm getirilmesini istiyorum.


 

Mustafa Şahin; Burada eksiklerimiz çok fazla. Yetkililerden binaların yapılmasını talep ediyoruz. Yapılan hizmetleri yeterli görmüyoruz. Daha fazla yatırım bekliyoruz Akçaabat’a.

Aykan Yıldız: Akçaabat’ın bir dönem çok kötü yönetildiğini biliyorum. Şefik Türkmen geldikten sonra ilçemiz kendini toparladı. Ve buraya çok güzel hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin karşılığını da her seçim almıştır. Ancak Başkan Türkmen bu dönem veda etmelidir. Kendisi bayrağı daha genç ve dinamik bir isme devretmelidir.

Furkan Kuzur: Akçaabat’ın belde belediyeleri döneminde daha iyi hizmet alıyorduk. Trabzon büyükşehir oldu ve Akçaabat’taki tüm belde belediyeleri kapandı. Şimdi hizmet almak için Akçaabat Belediyesine müracaat ediyoruz. Ancak hizmet ya çok geç geliyor ya da hiç gelmiyor.

Sadık Yazıcı; Yapılan hizmetler var ama kontrol edilmiyor. Başkanın daha fazla ilgilenmesi gerekiyor. Hizmet yapılmaya çalışılıyor ama bunların arkasında duran yok. Şahmender Atmaca Verilen hizmetlerden memnun değiliz. Verilen ödenekler vardı, onlar hala ödenmedi. Bizlere verilen ödenekler yapılacak olan hizmetleri karşılamıyor. Belediye başkanlığına daha iyi hizmet eden birileri gelmelidir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap