SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yeşil Vadi'de katliam var!

Yeşil Vadi'de katliam var!

Karadeniz Özel

28 Mayıs 2019 Salı - 11:34




Akçaabat’ın Uçarsu Mahallesi’nde taş ocağına ulaşmak için yapılan çalışma kahretti. Paranın yeşilini doğanın yeşilinden daha çok sevenler ormanı ve dereyi katletti





// Karadeniz Özel // Meryem AKGÜN // Trabzon’un Akçaabat ilçesi Uçarsu Mahallesi’nde taş ocağı için yeşil vadi katlediliyor. Bir an önce tedbir alınmaz ve çalışma durdurulmazsa iş işten geçmiş olacak. Mahalle sakinlerinden Bünyamin Akbıyık, “Bu şahıs buralarda daha önce de taş ocağı girişiminde bulundu. Fakat köylü tarafından başlatılan mücadele neticesinde çalışması durduruldu”
dedi.

BALIK AVLAMAK BİLE YASAK
 



Akbıyık, “Çıkan hafriyat dereye dökülüyor, derede balık avlamak bile yasak. Ağaçlar kökünden sökülüyor. Rant uğruna taş ocağı için yeşil vadi katlediliyor. Bu durumu jandarmaya, Devlet Su İşlerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, CİMER’e, BİMER’e şikayet ettim. Geri dönüşler ne kadar hızlı olursa doğa o kadar az tahrip olur” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap