SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yatırımlar kamu için mi, Yoksa oy devşirmek için mi?

Yatırımlar kamu için mi, Yoksa oy devşirmek için mi?

02 Temmuz 2022 Cumartesi - 11:17




DEVA Ortahisar İlçe Başkanı Yaşar Önder, Trabzon’da vatandaştan çok güzel dönüşler aldıklarını kaydederek kamu yatırımlarının rantabl olmadığına dikkat çekti.





// Karadeniz ÖZEL // Meryem AKGÜN // DEVA Partisi Trabzon Ortahisar İlçe Teşkilatı, gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. DEVA Ortahisar İlçe Başkanı Yaşar Önder, öncelikle Trabzon yereline ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Trabzon’da belirli yatırımlar yapılıyor fakat bunların rantabl olup olmadığı tartışılır. Ortada bir plan, etüt çalışması yok, ihtiyaçlar belirlenmiyor. Boztepe viyadüğünden tutun Meydan’da esnafı 1 aydır perişan eden tretuvar çalışmasına varıncaya kadar tartışılır. Otogar çalışması yapılıyor. Ama mimarlar odası görüş belirtince ‘size sormuyoruz’ açıklaması yapılıyor. O zaman yatırımlar kamu için mi yoksa seçim zamanı oy devşirmek için mi?” dedi.

ÜLKE MENFAATİ

Ülke ekonomisine de değinen Önder, “Genel Başkanımız Ali Babacan’ın ekonomi ile ilgili izahı açık net; 6 ayda ekonomi düzelir. Sadece güven tesis edilsin. Çünkü para güveni sever. Erken seçime gelince iktidarın dillendirdiği baskın seçim iddiası var. Muhtemelen bunun için salon çalışmalarına hız verdiler. 6’lı masa olarak hem yerelde hem ulusalda ülke menfaati adına hareket ediyoruz” diye konuştu. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap