SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yardım mı Yatırım mı?

Yardım mı Yatırım mı?

Karadeniz Özel

06 Nisan 2019 Cumartesi - 13:33




Trabzon’un Sürmene İlçesinde, Kızılay Trabzon Şube Başkanı Doç. Dr. İsmet Durmuş ile AK Partili Belediye Başkanı Rahmi Üstün birlikte yardım kolisi dağıtınca ‘seçim yatırımı’ yorumu yapıldı





Kızılay Trabzon Şube Başkanı ve Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmet Durmuş’un, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Kızılay yardım kolilerini siyasilerle birlikte dağıtması eleştirilerin odağı oldu. Yardım paketlerinin dağıtımında AK Parti’den Sürmene Belediye Başkanı seçilen Rahmi Üstün’ünde yer alması ‘etik olmadı’ yorumlarına neden oldu.

RUTİN İŞLER

Kızılay Trabzon Şube Başkanı ve Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmet Durmuş, seçim öncesi siyasilerle dağıtılan yardım kolileri için, “Her zaman yapılan rutin işlerdir. Rutin olarak yapılan işlerin bu şekilde yorumlanması halis niyetli değildir. Seçim var diye insanlara yardım mı etmeyecektik?” diyerek eleştirilere cevap verdi.




Haber: Meryem AKGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap