SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yangın çıksa ulaşılamayacak

Yangın çıksa ulaşılamayacak

23 Ekim 2017 Pazartesi - 08:15




Trabzon’da anahtarını unuttuğu için dışarda kalan vatandaş, elektrik kablolarından dolayı itfaiyenin eve ulaşamamasına tepki göstererek, “Ya evimde ya





 Trabzon’un Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi’nde anahtarını evde unutan bir vatandaşın çağırdığı itfaiye aracı elektrik tellerinden dolayı, açık olan pencereye ulaşamadı. Trabzon’un birçok yerinde elektrik kablolarının yer altına alınmasına rağmen böyle merkezi bir yerde açıkta bırakılan kablolara isyan eden Yaşar Çebi, “Ben şimdi mecburen çilingir çağıracağım ama ya evimde yangın çıksaydı o zaman ne olacaktı? Hesabını kim verecekti? İtfaiye aracı elektrik kablolarından dolayı evime ulaşamıyor. İnsanlık halidir, dalgın oluruz, anahtarımızı unutabiliriz. Yetkililer bunları bir an önce yerin altına almalı” dedi. Olaya müdahale edemeyen itfaiye aracı geri dönerken ev sahibi ise evine çilingirin müdahalesiyle girdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap