SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Vatandaş bir tarafa, protokol ve ailesi bir tarafa… ''Kibir bariyeri!''

Vatandaş bir tarafa, protokol ve ailesi bir tarafa… ''Kibir bariyeri!''

Karadeniz Özel

25 Temmuz 2019 Perşembe - 10:24




29’uncusu düzenlenen Akçaabat festivalinde halkla, protokol ve protokol üyelerinin aileleri arasında koyulan bariyerler tepki çekti. Vatandaş, ‘Halkın arasından gelenler, halka set çekti…’ dedi





VATANDAŞ DA TEPKİLİ…

29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali, coşkulu bir şekilde gerçekleşmiş, organizasyona vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti. Ancak, konserlerde yapılan ‘bariyer’ uygulaması, etkinliklere katılım gösteren vatandaşların tepkisine neden oldu. Halk, “Millet arkada ayakta duracak, birbirini ezecek, protokol ve aileler bariyerin önünde oturacak…” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

TEK KELİMEYLE: REZALET




CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’da festivalde yapılan bu uygulamayı hayretler içerisinde izlediğini dile getirerek, “AKP iktidarının tipik anlayışı; Görüyoruz ki ilçe belediyelerimize kadar sirayet etmiş. Gece kondudan geldik diyenler halkla aralarına bariyer çekmiş… Bu gördüğümüz fotoğrafı şöyle özetleyebilirim: ‘Rezalet” ifadelerini kullandı.

ULAŞILMAZ OLDULAR




Sözlerine şöyle devam eden Kaya, “AKP bir kibir iktidarıdır. Lüks, şatafat ve gösteriş iktidarıdır. Bu görüntü bunun yansımasıdır. Gecekondudan gelip geldikleri yeri unutan ve saraylarda yaşayan bu iktidar Vatandaşla arasına bariyerler koymuştur. Vatandaşın oyuyla seçilen Beyler ulaşılmaz olmuştur Bu durum maalesef ki bakanlarından, belediyelerine kadar böyledir” diye konuştu.

// Karadeniz Özel // Furkan YİĞİT // 
 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap