SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Vardallar Center yaşama hazır

Vardallar Center yaşama hazır

27 Aralık 2017 Çarşamba - 06:55




Vardallar İnşaat Genel Koordinatörü Fatih Vardal, yapımını tamamladıkları Vardallar Center’ın hem fiyatlar açısından hem de sunduğu imkanlar çerçevesi





Vardallar İnşaat Genel Koordinatörü Fatih Vardal, Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü mevkiinde yapımını tamamladığı Vardallar Center ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Genel Koordinatör Fatih Vardal’in yaptığı açıklamalar şu şekilde;

■ Vardallar Center projesi ne aşamada?

“Çok şükür projemizi taahhüt ettiğimizden daha kısa sürede teslim etmeye başladık. Yaklaşık bir aydır Vardallar Center da yaşam başladı. Bu bizim için çok keyif verici bir durum. Vardallar markası olarak müşterilerimizin inşaat sektöründe de bize olan güvenini boşa çıkarmadığımız için ayrıca mutlu olmaktayız. Proje görselleri ile fiziki gerçekleşmenin birebir örtüşmesi, müşteri memnuniyetinin en büyük sebebi olmaktadır.”

■  Projede sunduğunuz bazı özellikler için ekstra hassas ve titiz davranıyorsunuz. Bunları öğrenebilir miyiz?

“Açıkçası sunduğumuz tüm özellikler hakkında tutumumuz aynı. Fakat bazı özellikler için ekstra titiz davrandık. Örneğin dış cephede kullanılan malzemeler başlı başına farkındalık yaratıyor. Dairelere kullandığımız özel üretim camlar su, ısı ve ses izalasyonunu sağlıyor. Kullandığımız doğramalar ve kat alanları alışılmışın dışında alüminyum olması uzun vadede solma ve görüntü kirliliğini azaltıyor. Projemizin asansör seçiminde dünya markasını kullandık. Asansörleri projelendirirken sadece konforu düşünmedik. 2’inci asansörümüz sağlık müdahalelerinde kullanılabilecek sedye asansörleridir. Jeneratör hacimlerimiz elektrikler kesildiğinde ortak alanlar, daireler ve asansörlerin ihtiyacını karşılayabilecek kapasitededir. Aynı çapta büyük hacmi su depomuzda da kullandık.”


■ Bahsettiğiniz özellikler metropollerin lüks rezidans sitelerinde sunuluyor. Bu özellikleri nasıl yönetiyorsunuz ve hizmet kullanım bedelleri (aidat) hakkında bilgi verir misiniz?

“Projemizi profesyonel firma aracılığı ile yönetiyoruz. Hizmet kalitesinin sürekliliği için daire aidat bedellerini son derece uygun fiyatlandırıyoruz. Böylece müşterilerimize uygun fiyata kaliteli hizmet sunuyoruz.”

■ Ticari alanlarla ilgili bilgi verir misiniz?

“Ticari alanımızı Türkiye’de oluşan yeni konsept şekli olan ‘Yaşam Merkezi’ olarak oluşturduk. Toplam 13 bin metrekareden oluşan içinde dünyaca ünlü süper market, restoranlar, kafeler, kozmetik market, anne çocuk marketi, otomobil showroomu, mobilya ev tekstili mağazaları ve bu gibi bölgeye değer katacak işletmeler yer alacaktır. Trabzon Rize sahil yolu ve Kaşüstü hastanesi kesişimin de ana kavşak bitişiğinde yer alması ticari alanlarımızı ön plana çıkarmaktadır.”

■  Sizce konut alacaklar Vardallar Center’ı neden tercih etmeli? Daire çeşitleri ve fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? 


“Sunduğumuz üst düzey özellikler ve hızlı prim yapması başlıca tercih edilme sebeplerimizdendir. Kullandığımız tüm malzemeler birinci sınıf kalitededir. Fiyatlar konusunda ‘Ulaşılabilir lüks’ olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü fiyatlarımızı duyan müşteriler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Uygun fiyatlar, uygun finans seçenekleri projenin krediye açık olması satış konusunda müşteriyi çok rahatlatıyor.”

■  Vardallar Center’ın bulunduğu bölgedeki imkanlar nelerdir? 

“Projemizi gerçekleştirdiğimiz Kaşüstü bölgesi şuan Trabzon’un yeni yüzüdür. Bölgede Trabzon Adliyesi’nin olması, dünya çapında otel zincirleri olan; Novotel, Ramada Otel ve Sheraton gibi markaların yer alması, havaalanına ve AVM’lere yakınlığı bu bölgedeki ticari ve sosyal yaşamın artmasına sebep oluyor. Projeden dışarı adımınızı attığınız an bütün toplu ulaşım araçlarına kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Bizim projemiz bu değerli bölgenin merkezi ve ana arterin tam üstünde konumlanıyor. Fakat alışılmışın dışında özellikler koyarak şehrimize ve markamıza yakışır bir proje gerçekleştirdik.”

■ Peki bu özellikler nelerdir?

“Uluslararası ödüllü bir mimarlık ve mühendislik firması projelendirdi. Bunu projemizi ziyaret ederek ayırt edebilirsiniz. Projemiz gerçek rezidans özelliklerini tam olarak içerisinde barındırıyor; 3 aşamalı güvenlik hizmeti, lobi hizmeti, bekleme salonları, çocuk bakım ve oyun alanları, shuttle hizmeti, housekeeping, yüzme havuzu (33m uzunluğunda), sauna, türk hamamı, profesyonel spor salonu, toplantı salonu, sosyal cafeterya, yeşilliklerin içerisinde yürüyüş parkuru, çok amaçlı açık spor alanı ve mescit yer almaktadır.”


■ Vardallar İnşaatı yeni projelerde görecek miyiz?

“Tabi ki göreceksiniz. Şuan başlangıç aşamasında olduğumuz projelerimiz var. Bunları da yakında sizlerle paylaşacağız.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap