SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Utanmaz adam!

Utanmaz adam!

14 Şubat 2019 Perşembe - 11:25




Torunu yaşındaki kız çocuğuna taciz ettiği ortaya çıkan 70’lik şahıs bardağı taşıran son damla oldu. Yaşlı adam tutuklandı. ‘Yeter artık’ dedirten tac





Dünyanın kanayan yarası taciz, tecavüz olayları her geçen gün artarak devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında bu vahim olayların son bulması için caydırıcı cezalar için sesler yükselirken maalesef yetkili kurumlar tarafından teorik bilgiden öteye gidilmiyor. Yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesinde Trabzon’da yaşanan bir olay ‘artık yeter’ dedirtti. Yaşanan taciz, tecavüz olayları itibar kaybı ya da kötü intiba bırakmaması adına sümen altı edilirken sessiz kalmanın vakaları daha da arttırdığı adliyede artış gösteren taciz, tecavüz dosyalarıyla ortaya kondu.

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da yaşanan taciz olayının mağduru ise yine küçük bir kız çocuğu oldu. Edinilen bilgiye göre bir markette yaşanan olayda 70 yaşındaki N.M., 11 yaşındaki A.H.’yi taciz ettiği iddia edildi. N.M. taciz şüphelisi olarak gözaltına alınınca market sahibi de güvenlik kamera kayıtlarını emniyete teslim etti. Market sahibinin güvenlik kamera kayıtlarını emniyete teslim etmesine sinirlenen taciz şüphelisinin yakınları marketi basarak tehdit ve hakaretlerde bulundu. Olay sonrası N.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap