SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Usta'dan Aydın'a dava cevabı

Usta'dan Aydın'a dava cevabı

28 Aralık 2017 Perşembe - 00:41




Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, rakibi Hüseyin Turgut Aydın’a kendisini karaladığı gerekçesiyle dava açtı.





Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri yaklaştıkça rakipler arasındaki mücadele de hız kazanıyor. Bu kez de adaylar arasındaki sorun mahkemeye taşınacak. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ömer Hakan Usta, rakibi olan Boztepe Dolmuş Durağı Başkanı ve Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı olan Hüseyin Turgut Aydın’a seçim çalışmaları sırasında kendisini karaladığı gerekçesiyle dava açtı.

ARAMIZDA SORUŞTURMA YOK

Usta, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dava dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Hüseyin uzun süredir, benim de aday olduğum başkanlık seçimlerinde adımı karalamaya çalışmaktadır. Benim ve diğer çalışma arkadaşlarım hakkında “Hizmet nedeni ile güveni kötüye kullanmak”, “gizliliğin ihlali” suçlarından şikayetçi oldu. Savcılığınızca bu dosya hakkında takipsizlik kararı verildi. Ancak Hüseyin Turgut Aydın, bu haksız karalamasına devam etmektedir. Farklı basın kuruluşlarında aleyhime demeçler vermektedir. Oysa benim kendisiyle aramda devam eden soruşturma ya da kovuşturma yoktur. Bu şekilde Hüseyin Turgut Aydın, benim adımı kamuoyu önünde basın aracılığıyla karalamaya çalışmaktadır. Kendisinden davacı ve şikayetçiyim.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap