SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ÜÇ GÜNLÜK SALTANAT!

ÜÇ GÜNLÜK SALTANAT!

14 Mayıs 2018 Pazartesi - 09:25




Milletvekili Köseoğlu, 24 Haziran seçimlerinde adaylık süreciyle ilgili, “Sıralama yapıp, kendini belirleyici olarak görenlerin burada 3 günlük saltan





KADIN KOTASI

■ AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, 24 Haziran seçimlerinde yeniden aday adayı olarak sahaya indi. Vekil Köseoğlu, çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken kadın kotası ve adaylık süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GURUR DUYARIM

■ Köseoğlu, “Hiçbir zaman kota adayı olmadım. Bu dönem ilk defa AK Parti’de şehrim adına 8 kadın aday adayı gördüm. Kadınları her zaman destekledim. Eğer sayımız artarsa bununla gurur duyarım. Aldığım vekaleti layıkıyla yerine getirdim. Siyaset bir dik duruştur” dedi.

UTANMIYORUM


Köseoğlu, “Sıralama yapıp, kendilerini belirleyici olarak görenlerin 3 günlük daha saltanat süreleri var. İsteyen kendini istediği yere koyabilir. Kimin nerede olacağına Cumhurbaşkanımız karar verecek. Aynaya baktığımda gördüğüm yüzden utanmıyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap