SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Türküler geçidi!

Türküler geçidi!

19 Şubat 2018 Pazartesi - 14:56




KAFEM Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından konser düzenlendi. Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği konser büyük beğeni topladı.





Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği (KAFEM), yeni yönetimiyle birlikte sezonun ilk konserini Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde verdi. Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen “Gönülden Gelen Sesler” isimli konsere başta KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi Köksal Ayşan olmak üzere çok sayıda davetli katılırken, eski başkan Ali Adanur ve yönetim kurulu üyeleri de kendilerini yalnız bırakmadı.

Sunuculuğunu Eyüp Köse’nin yaptığı şef Prof. Dr. Cahit Aksu’nun yönettiği konser koronun seslendirdiği “Yar Yüreğim Yar” isimli türküyle başladı. Ardından dernek solistleri sırayla mikrofon başına gelerek birbirinden güzel türküler seslendirdiler.

Programın sonunda koro şefi KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Bölümü Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cahit Aksu’ya dernek başkanı Ali Uzun tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap