SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Tunalar Topluluğu Çalışanları ve Aileleri Tunalar Bahar Şenliği’nde Buluştu

Tunalar Topluluğu Çalışanları ve Aileleri Tunalar Bahar Şenliği’nde Buluştu

11 Haziran 2024 Salı - 15:59




Yaza Renkli ve Coşkulu Bir Başlangıç Yaptı!





100 yılı aşkın köklü ve güçlü geçmişiyle Tunalar markasının ev sahipliğinde, Tunalar Topluluğu bünyesindeki çalışanlara ve ailelerine özel olarak düzenlenen ilk Tunalar Bahar Şenliği, büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirildi. Şenlik, markanın yenilikçi ruhunu yansıtan aktivitelerle ve Aslan Kar’ın etkileyici moderatörlüğü ile katılımcılar için unutulmaz bir gün yaşattı.



Tunalar Bahar Şenliği; Selçuk Balcı, Gafband gibi değerli isimlerin performansları, müzik ve eğlence dolu anlarıyla katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu. Yetişkinler için özel eğlence alanları, çocuklar için oyun alanları ve Rent Go tarafından düzenlenen "Arabada Kaç Top Var" oyunu etkinliğe renk kattı. Festival boyunca düzenlenen çekilişler, katılımcılara çeşitli ödüller kazandırdı.





Tunalar Bahar Şenliği kapsamında, markanın önemli dönüm noktalarından biri olan Ford bayiliğinin 35’inci, Fiat bayiliğinin 25’inci yılı ve geçmişten bugüne uzanan başarı hikayesi büyük bir coşkuyla kutlandı. Bu özel an, Tunalar ailesi için mutluluk kaynağı oldu.



Tunalar markası için çalışanların taşıdığı değeri adeta gözler önüne seren Tunalar Bahar Şenliği, tüm katılımcılara unutulmaz anlar yaşatarak sona erdi ve gelecek yıllarda da aynı coşku ve heyecanla tekrar buluşma sözü verildi. 






Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap