SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TÜBİTAK’da da Trabzon şampiyon oldu!

TÜBİTAK’da da Trabzon şampiyon oldu!

02 Haziran 2022 Perşembe - 16:03




Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, 53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Ödül Töreni'nde birincilik elde eden öğrencileri tebrik etti.





Fettahoğlu, yaptığı açıklamada, Ankara'da Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Trabzon Of Fen Lisesi öğrencilerinin coğrafya alanında, "Sürdürülebilir Kalkınmada Akıllı Köylerin Rolü / Demirözü-Güneşli Akıllı Köy Projesi Örneği" ile Türkiye birincisi olduğunu belirtti.

Öğrenciler Esat Küçükbekar ve Muhammet Mustafa Yılmaz'ın ödüllerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal'dan aldığını vurgulayan Fettahoğlu, "Şampiyon şehrin, şampiyon çocukları ile TÜBİTAK Yarışması Finali'nde coğrafya alanında Türkiye birincisiyiz. Mutluyuz, gururluyuz. Bu onuru bizlere yaşatan tüm meslektaşlarıma, öğrencilerimize ve onların kıymetli velilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Öğrencilere ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap