SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TSYD Trabzon Şubesi'nin yeni binası hizmete girdi

TSYD Trabzon Şubesi'nin yeni binası hizmete girdi

20 Kasım 2020 Cuma - 11:39




Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete girdi.





Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde 250 metrekarelik alanda kafeterya, yönetim kurulu toplantı odası ve başkanlık makamı olmak üzere 3 ayrı bölümden oluşan bina yaklaşık1 yılda tamamlandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun katkılarıyla yaklaşık 250 bin TL maliyetle yapılan binanın açılışı pandemi nedeniyle ileri bir tarihte gerçekleştirilecek. TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç, yaptığı açıklamada, Mustafa Hacıkerimoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür etti.

Selçuk Kılıç, Gürkan Ata, Gökmen Şahin, Yunus Emre Sel başta olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin büyük emekleriyle Trabzon medyasına, spor basınına layık bir yer tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Genç bir ekip olarak 2 yıl önce hizmet için yola çıktıklarını belirten Kılıç, "Trabzon'da büyük bir eksikliği giderdik. Yönetimdeki her günümüzü, mesleğimiz, üyelerimiz için neler yapabiliriz düşüncesiyle geçirdik. Bize verilen göreve layık olmak için gayret gösterdik. Hep, 'Bu süreyi boş geçirirsek önce kendimize, üyelerimize ve mesleğimize saygısızlık etmiş oluruz' bilinciyle hareket ettik. Hizmet için çıktığımız yolda büyük bir adım attık" dedi.

Görevde bulundukları sürede hizmet için çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizen Kılıç, "Karşılaştığımız birçok zorluklar oldu. Bunların üstesinden geldik. Trabzon spor basınının büyük ihtiyacını karşıladık. Burası, hem üyelerimize sosyal olarak hizmet verecek hem de kentin spor iletişim merkezi olacak" diye konuştu.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap