SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’un marka değeri yükselecek!

Trabzon’un marka değeri yükselecek!

24 Mayıs 2018 Perşembe - 09:41




Trabzon’un Yomra ilçesinde VARYAP Yomra Sanayi Sitesi yatırımını yapan Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzon’un marka değ





Trabzon’un Yomra ilçesine yeni bir sanayi sitesi kazandıracak olan ve tanıtımından bu yana yoğun bir ilgiyle karşılanan VARYAP Yomra Sanayi Sitesi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. 45 dönümlük arazi üzerinde ve Özdil yolu üzerinde yapılacak olan sanayi sitesinin temel atma törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısallihoğlu, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

2019 ARALIKTA BİTECEK

Temel atma töreninde konuşan Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Varlıbaş projenin 2019 yılı Aralık ayında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. Varlıbaş, “Bütün tedarikçilerimizi belirledik. Çok hızlı bir şekilde bu projenin inşaatına başladığımız gibi bitirmeyi Allah bize nasip etsin. Projemiz 2 ay önce yapılan tanıtımıyla büyük beğeni oluşturdu. Bu beğeni ve ilgi bizi bu kadar hızlı hareket etmeye teşvik etti. Bundan sonra sorumluluğu üzerimize bindirdi. Bu sorumlulukla 1 - 1,5 yıl içinde projeyi kullanıcılara sunmak istiyoruz” dedi.

VEFA BORCUM VAR
Temel atma töreninin devamında konuşan Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş ise, “Trabzon, bir vefa borcu duyduğum bir yer. Allah bize nasip etti, kendi doğduğumuz bölgede yatırım yapma imkanı sundu. Şimdi bir yenisini yapma imkanıyla karşı karşıyayız. Trabzon’un ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına, Trabzon’un marka değerinin yükselmesi için yeni projeler yapmayı inşallah Allah bize tekrar nasip eder. Bu mutlu günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Şehrimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol eşliğinde temel atıldı ve kurbanlar kesildi.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap