SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzonspor'un eski aşçısı kendisine hayran bıraktı!

Trabzonspor'un eski aşçısı kendisine hayran bıraktı!

25 Ağustos 2019 Pazar - 15:12




Trabzonspor'un eski aşçısı yarışma programında Bordo Mavililerin yemek düzeniyle ilgili bilgiler verdi.





TV8 ekranlarının fenomen programı Master Chef’e katılan Trabzonspor’un eski aşçısı kendine hayran bıraktı. 

Levrek buğlama ile yarışmaya katılan eski açı juriden 3 evet alarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Yemek esnasında gelen soruları da cevaplandıran Trabzonspor’un eski aşçısı Murat Tokmak Trabzonspor hakkında bilgiler de verdi.

Trabzonspor’dan ayrılan Yusuf Yazıcı’nın menemeni çok sevdiğini ifade eden Tokmak “Yönetim kararıyla yenilenmeye girildi, özelleştirince bizi çıkardılar. Futbolcular genelde soslu antrikotu seviyor. Yusuf Yazıcı sabah kahvaltısında melemeni çok seviyor. Abdülkadir Ömür balık tarzı şeyleri çok seviyor. Balık kalmadığı zaman abi bana niye bırakmadın diyor. Yabancı oyuncuların karadeniz yemekleriyle pek arası yok. Bir tek lahana çorbasını seviyorlar. Muhlamayı Ünal hoca çok seviyor, acılı menemeni de seviyor. “ dedi.

Trabzonspor’daki çalışma serüvenini de anlatan Tokmak “Maçlara gidiyorduk, yönetimin özel yemekleri oluyordu. Localar da hem bizim takım hem de misafir takımın yemeklerini yapıyorduk. Trabzon bu sene olmazsa önümüzdeki sene %100 şampiyona. Bu sene zor gibi duruyor belli de olmaz. Trabzonspor için canımız feda, geçen sene hakemler bizi yaktı, gerçekler acıdır” dedi.

Yarışmada yaptığı yemekle kendisine hayran bırakan Murat Tokmak “bundan sonrası için sonuna kadar devam edeceğim, bir şeyleri başarmak için çabalayacağım. Yemeklerimizi ve emeğimizi vereceğim ve şampiyonluk olacağım” dedi. 

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap