SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzonspor görevlisinin staddan özel araçla ayrıldı yalanı

Trabzonspor görevlisinin staddan özel araçla ayrıldı yalanı

Karadeniz Özel

28 Nisan 2019 Pazar - 17:06




Dev derbinin yankıları hala devam ediyor.





Karadeniz Gazetesi /// Özel // Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Maçın yankıları ise hala sürüyor...  

Maçın ardından Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Trabzonspor çalışanının kendisine laf attığını söyleyip otobüsten alacağını ifade ederek tehdit etmişti.

Bu sözler ulusal ve yerel medyada geniş yankı bulurken Trabzonspor cephesinden de ağır tepkilerle karşılanmıştı. Son olarak Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz; 'Fenerbahçe kaptanı Trabzonspor’a yönelik böyle haddini aşan sözler kullanamaz. Kullanırsa çıkıp Trabzonspor camiasından özür dileyecek. Ali Koç çıksın açıklamasını yapsın. Bekliyorum.' demişti.




Sözcü Gazetesinin Fenerbahçe muhabiri Sercan Hamzaoğlu'na
 göre olaylar, ulusal ve yerel medyaya yansıdığı gibi olmamış. Twitter adresinde yazdığı iletiye göre Volkan Demirel'in tehdit ettiği Trabzonspor görevlisi, yöneticilerin tahsis ettiği özel araç ve güvenlik ekipleri eşliğinde staddan ayrılmış.

Yazılan bu iletiye Fenerbahçe taraftarı yoğun ilgi gösterirken, muhabirin yaptığı bu haber Sözcü Gazetesinin web sitesinde yer bulamadı. 




Öte yandan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı açıklamada, kulüp otobüsünü staddan bir süre hareket ettirmeyip bekletmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap