SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da yeni yoğun bakım üniteleri açıldı!

Trabzon'da yeni yoğun bakım üniteleri açıldı!

06 Aralık 2020 Pazar - 10:17




Trabzon'da Koronavirüs vakalarının aşırı artması sonrasında hastanelerde yeni yoğun bakım ünitelerinin açıldığı bildirildi.





Trabzon’da özellikle son 1 haftada Koronavirüs vakalarının yükselişi sonrasında, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde de yer kalmamaya başladı. 
İl genelinde son 1 haftada vaka artışı yüzde 50’nin üzerine çıkarken, yoğun bakımlarda doluluk oranı ise yüzde 75’lerdeydi. 
 Ancak özellikle son 2 günde vakalarda belirgin artış devam edince Trabzon’un pandamı hastanesi olan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2 yoğun servisinin daha hizmete alındığı bildirildi. 
 Trabzon’da Koronavirüs vakalarında yaşanan bu artış sağlık çalışanlarını da büyük bir yükün altına sokuyor. Dün Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinden gelen şok görüntülerde bu durumun en büyük kanıtı. 
 Hastanenin önünde sıralı bir şekilde dizilmiş bir şekilde duran ambulansların görüntülerini çekerek paylaşan vatandaşlar durumun vehametini bir kez daha ortaya koydu. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap