SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da uyuşurucu operasyonu

Trabzon'da uyuşurucu operasyonu

16 Eylül 2019 Pazartesi - 15:34




Trabzon'da emniyet güçleri uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.





Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünce Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; O.F.A. ve İ.M. isimli şahısların üst aramalarında, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1430 adet ecstacy hap, yaklaşık 40 gr. skunk ve kubar esrar maddesi ile 1 adet dijital hassas terazi ele geçirildiği öğrenildi.

"Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan gözaltına alınan 2 şahsın işlemlerinin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce sürdürüldüğü kaydedildi.

Öte yandan Trabzon Havalimanında M.O. isimli şahsın valizinde yapılan aramada ise yaklaşık 1000 paket gümrük kaçağı sigara ve 1000 paket gümrük kaçağı tütün ele geçirildiği belirtildi.

"Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet" suçundan gözaltına alınan şahsın işlemlerinin KOM Şube Müdürlüğünce yürütüldüğü ifade edildi.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap