SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da uyuşurucu operasyonu

Trabzon'da uyuşurucu operasyonu

06 Ağustos 2019 Salı - 16:33




Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele kapsamında çalışmalara başladı.





Emniyet Müdürlüğü  yaptığı açıklamada, Uyuşturucu ile Mücadele Kapsamında Asayiş Şube ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan koordineli çalışmalara başladığını duyurdu. Yapılan kontrollerde 894 aracın sorgulandığı belirtildi.

Verilen cezaları da açıklayan Emniyet Müdürlüğü yaptığı bilgilendirmede, İlimize yurt dışından sentetik ecza, sentetik uyuşturucu madde getirdiği ve İlimiz merkezinde satış yaptığı tespit edilen Afgan Asıllı 4 şahsın ikametlerinde yapılan eş zamanlı aramalarda; 366 gr eroin maddesi, 136.5 (yüzotuzaltı buçuk) adet methadon uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. TCK. 191 (uyuşturucu madde kullanmak) suçundan, (R.H.) ile, TCK. 188 (Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama) suçundan, (S.A.M), (M.R.V)ve (S.J.M.) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış olup; Şahısların işlemleri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce sürdürülmektedir" açıklamalarında bulundu.

 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap