SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da sürücüler bu yollara dikkat!

Trabzon'da sürücüler bu yollara dikkat!

20 Ocak 2022 Perşembe - 10:09




Trabzon'da dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü görüntüler paylaşarak sürücüleri uyardı.





Trabzon'un yüksek kesimlerinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı gece devam etti. Trabzon'un batı ilçelerinde sahil kısmında da etkili olan kar yağışı nedeniyle Trabzon Emniyet Müdürlüğü, yollardan görüntülerek paylaşarak sürücülere uyarılarda bulundu.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Trabzon-Gümüşhane karayolu (Karahava boğazı mevkiinde) 46-53 km arası ve Trabzon - Giresun karayolu Akçakale mevki için kar yağışı ve buzlanma uyarısında bulundu.

Yapılan açıklamada, ''Sürücülerin anılan kesimlerde yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ani hareketlerden kaçınmaları, patinaj zincirlerini ihtiyaç duyulan kesimlerde kullanmaları, öndeki araca takip mesafesini, emniyetli şekilde durabilecekleri açıklıkta tutmaları, şerit ihlali yapmamaları rica olunur'' ifadelerine yer verildi. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap