SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da şok olay! İntihardan son anda kurtardı

Trabzon'da şok olay! İntihardan son anda kurtardı

10 Nisan 2021 Cumartesi - 14:43




Trabzon'un Araklı ilçesinde, kendisini ağaca asıp, intihara kalkışan Mustafa Ö.'yü (35) gören kız kardeşi, ipi keserek, kurtardı.





Trabzon'un Araklı ilçesinde, kendisini ağaca asıp, intihara kalkışan Mustafa Ö.'yü (35) gören kız kardeşi, ipi keserek, kurtardı. Ağır yaralanan Mustafa Ö., hastanede tedaviye alındı.

Olay, önceki gün Aytaş Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Ö., evlerinin yakınındaki bahçede kendisini iple ağaca asarak, intihar girişiminde bulundu. Bu sırada bahçede olan kız kardeşi, Mustafa Ö.'nün ağaçta asılı olduğunu fark edip, hemen müdahale etti. Genç kız, ipi keserek, ağabeyini indirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan Mustafa Ö., ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mustafa Ö.'nün sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi. Bekar olan Mustafa Ö.'nün, 2 ay içinde ağabeyi, dedesi ve kuzeninin hayatını kaybetmesi nedeniyle bunalıma girdiği öne sürüldü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap