SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da soba zehirlenmesi: 1 kişi hayatını kaybetti

Trabzon'da soba zehirlenmesi: 1 kişi hayatını kaybetti

15 Şubat 2024 Perşembe - 14:24




Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde dün akşam saatlerinde soba zehirlenmesi nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.





Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir evde meydana gelen olayda, 85 yaşındaki G.Ç. isimli kadın ile 39 yaşındaki G.Ç., sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi.

Olay, saat  dün saat 16:00 sıralarında 2 kişiden yakınlarının haber alamaması üzerine ortaya çıktı. Yakınları, durumu 112 Acil İhbar hattına bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Acil Yardım ve İtfaiye Ekipleri evde yoğun soba dumanı ile karşılaştı. 

Ekipler, ikamette yaptıkları incelemede, G.Ç. isimli kadını yatak odasında yatağın üzerinde hareketsiz yatarken, G.Ç.’yi de kendi odasında bilinci kapalı halde buldu. 
Yapılan kontrollerde, G.Ç. isimli kadının olay yerinde hayatını kaybettiği, G.Ç. isimli şahsın ise ağır yaralı olduğu tespit edildi. 

İlk yardım ekipleri, bilinci kapalı olan, G.Ç.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kkaldırarak tedavi altına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap