SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da narkotik operasyonu! 13 kişi yakalandı!

Trabzon'da narkotik operasyonu! 13 kişi yakalandı!

17 Şubat 2024 Cumartesi - 10:32




Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği başarılı bir narkotik operasyonu, büyük miktarda uyuşturucu maddeyi ele geçirilmesiyle sonuçlandı.





Trabzon'da narkotik ekipleri sahada hız kesmiyor. Düzenlenen operasyonlarda 13 şahıs yakalandı.

Operasyonda 49,76 kilogram skunk, 11,65 gram metamfetamin, 8,6 gram kubar esrar, 1,32 gram kokain ve 18,83 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) gibi çeşitli uyuşturucu maddeler bulundu.

Ayrıca bir miktar bonzai hammaddesi (amfetamin), dört adet sentetik ecza, bir adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir adet şarjör ile 38 adet fişek de operasyonda ele geçirildi.

Emniyet güçleri tarafından yapılan açıklamada, "Zehirle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" ifadesi kullanılarak, uyuşturucu ile mücadelenin süreceğine dair kamuoyuna güvence verildi.

Operasyon kapsamında 13 şahıs hakkında tahkikat başlatıldı.


Trabzon Emniyet Müdürlüğü, ilerleyen zamanlarda benzer operasyonların devam edeceğinin sinyalini vererek, bölgedeki uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığını vurguladı.

haber61.net

Trabzon'da narkotik uyuşturucuya geçit vermiyor! 13 kişi yakalandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap