SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da maganda dehşeti bitmiyor! Son kurban, 15 yaşındaki İsmail

Trabzon'da maganda dehşeti bitmiyor! Son kurban, 15 yaşındaki İsmail

21 Ağustos 2019 Çarşamba - 12:28




Trabzon’un Ortahisar İlçesinde, sağ kol bileğine yorgun mermi isabet eden 15 yaşındaki İsmail Bekar yaralandı. Olayla ilgili Jandarma soruşturma başlattı.





Olay dün akşam saatlerinde Trabzon’un Ortahisar İlçesi Tosköy Mahallesinde meydana geldi. 15 yaşındaki İsmail Bekar, ailesiyle oturduğu sırada nereden geldiği belli olmayan yorgun mermi sağ kol bileğine isabet etti.  Çevredekiler tarafından Trabzon Yavuzselim Kemik Hastalıkları Hastanesine kaldırılan Bekar burada tedavi altına alındı. Hastanede yapılan operasyon ile sağ kol bileğinden yorgun mermi çıkarılan Bekar, daha sonra taburcu edildi. Bekar’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

1 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

Trabzon’da son 20 gün içinde yorgun mermi vakalarında büyük bir artış yaşandığı gözleniyor. Trabzon’un Tonya İlçesinde Şarlı Yaylası’nda başına yorgun mermi isabet eden 86 yaşındaki Sabri Baştan hayatını kaybederken Akçaabat İlçesinde de evinin balkonunda oturduğu sırada karnına yine yorgun mermi isabet eden Davut Serbest ağır yaralandı.  Vakfıkebir İlçesinde de 18 yaşındaki Ali Kuleyin’in boynuna yorgun mermi saplanmış ve ameliyatla çıkarılmıştı. 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap