SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü kutlandı

Trabzon'da Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü kutlandı

14 Haziran 2023 Çarşamba - 10:52




Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.





Editör: Erol ÜZEN

Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü ülke genelinde yapılan etkinliklerle kutlanıyor. Trabzon'da da Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla etkinlikle düzenledi.

Trabzon Meydan Parkı'nda düzenlenen Jandarma Teşkilatı'nın 184'üncü Kuruluş Yıl Dönümü etkinliklerine başta Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Adem Şen olmak üzere askeri erkan katıldı.

Törende İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Törende konuşma gerçekleştiren Jandarma Başkomutanlığı Yüzbaşı Kürşat Demir, "Kahramanca canı pahasına, her türlü koşullarda, en zor arazi kesimlerinde teröristle mücadele harekatı icra eden Jandarma, Emniyet Teşkilatımız ve diğer kuruluşlarla tam bir koordine içerisinde bağrından çıktığı milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Jandarma Genel Komutanlığı'nın tüm personeli görevlerini icra ederken ve hizmetlerini yürütürken her zaman ve her yerde yürürlükteki kanun ve nizamları kendisine rehber almakta ve her türlü çözüm ile tedbiri hukuk düzeni içerisinde aramaktadır. Yurdumuzun her köşesinde halk ile iç içe olarak büyük bir özveri ve heyecanla görev yapan ve devletin halka açılan penceresi konumunda olan Jandarma, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyen ve halkımız ile bütünleşmiş, modern teknolojinin bütün imkanlarını etkinlikle kullanabilen, milli, ahlaki ve mesleki değerlerle yetişmiş personeliyle üstün bir vazife anlayışı, büyük bir sorumluluk duygusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirme gayret, azim ve inancı içerisindedir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerini muhafazası için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve şükranla anar, Jandarma Teşkilatı'nın fedakar aile ve personellerine sağlı ve esenlikler dilerim. 184 yıldır ulusuna ve ülkesine hiçbir karşılık beklemeksizin fedakarca ve kahramanca hizmet eden, tarihi şan şeref ve üstün başarılarla dolu kanun ordusu Jandarma Genel Komutanlığı personeli adına bu mutlu günümüzü teşriflerinizden dolayı en derin saygılarımı sunarım. Arz ederim" dedi.

Haber: Safiye SELÇUK

trabzon-jandarma-kurulus-etkinlikleri-3.jpg


trabzon-jandarma-kurulus-etkinlikleri-2.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap