SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da İş Dünyasından Dev Buluşma

Trabzon'da İş Dünyasından Dev Buluşma

05 Mart 2024 Salı - 15:31




İş ve siyaset dünyasının çok değerli isimleri, bu gecede bir araya geldi





Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Trabzon Şubesi, dayanışma ve kaynaşma yemeği düzenledi. Trabzon’da bir restoranda düzenlenen programa AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, BBP İl Başkanı Muharrem Danışmaz, TTSO Başkanı Erkut Çelebi ve davetliler katıldı.



Programın açılış konuşmasını yaparak davetlilere teşekkür eden ASKON Trabzon Şube Başkanı Tolga Sancak, gecede 12 adet özel el yapımı Sürmene kılıcı hediye etti. Gecede konuşan AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Ne kadar üretirsek o kadar güçlüyüz. Çok kıymetli iş insanlarımızın atacağı adım ve yapacağı yatırımlarda ön ayak olmak, bürokrasideki engelleri aşmak bizim görevimizdir. Halkımızın tercihi ile vazife aldığımızda bütün adımları atacağız” dedi.




HABER:İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap