SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da ilk fikir Bakan Albayrak'tan geldi!

Trabzon'da ilk fikir Bakan Albayrak'tan geldi!

20 Mart 2019 Çarşamba - 00:17




Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon'da ziyaretlerde bulundu.





Trabzon’a bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve miting yapmak amacı ile gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Trabzon programı çevrecesinde ilk olarak iş dünyası ile bir araya geldi ardından Maraş caddesi uzun sokakta esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Bu sırada Bakan Albayrak’a Trabzonlu vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilirken güçlükle ilerledi. 

Daha sonra ise AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun projeleri arasında yer alan “bir fikrim var” projesinin açılışını yaptı.

Burada proje kapsamında ilk fikir Bakan Albayrak tarafından geldi. Alanda bulunan video kameraya karşı konuşan Albayrak "Sayın Murat başkan şimdi eğer Trabzon Belediye başkanı olursan Türkiye'nin değil Dünyanın  incisi Trabzon'umuzu turizmin başkenti yapmnız lazım. Hem tarih, hem kültür, hem tabiat yayla her türlü anlamda dünyanın en güzel şehirlerinden  bir tanesi. inşallah bu başkan olduğunuzda siz bu hedefe gideckesiniz bizler de yardımcı olacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Albayrak daha sonra KTÜ’de Osman Turan Kongre Kültür Merkezi’nde gençlerle buluştu 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap