SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da fuhuş operasyonu

Trabzon'da fuhuş operasyonu

29 Aralık 2021 Çarşamba - 09:40




Trazon’da fuhuş baskını yapılan evde, uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanımına yarayan düzenekler ele geçirildi. Operasyonun ardından fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen bir şahıs ile birlikte olduğu şahıslar hakkında işlem yapıldı.





 Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Ekiplerince, yapılan çalışmaların ardından Ortahisar İlçesinde bir ikamette fuhuş yapıldığı tespit edildi.

Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden eve yapılan baskında, ikamette fuhuş yapmak amacıyla bulunduğu tespit edilen bir şahıs ile birlikte olduğu şahıslar ve yer temin eden kişinin yakalandığı bildirildi.

Şahıslar hakkında “Fuhşa Teşvik, Aralacılık ve Zorlama” suçundan tahkikat başlatıldığı bildirildi. 
Düzenlenen evrakların ve gerekli idari işlemler için Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonuna gönderileceği ifade edilirken evde yapılan aramada ise; 

17 adet sentetik ecza, bir miktar Metamfetamin maddesi ve 2 adet uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap