SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da dolmuş zammı ile ilgili flaş açıklama!

Trabzon'da dolmuş zammı ile ilgili flaş açıklama!

15 Aralık 2020 Salı - 15:07




Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, üyelerine hizmet vermek amacıyla çekici aldı. Çekicinin hizmete girişi dolayasıyla Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası önünde bir basın açıklaması yapıldı.





Basın açıklamasında konuşan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta,  kısaca, yaptıkları bazı hizmetleri sıralayarak, “Paran yoksa evrak yok, üyelere oy verdin vermedin mantığı kaldırılarak herkese eşit mesafede hizmet verilmiştir.  40 adet dolmuş plakamızı 80 adet taksiye çevrildi.  Taksiye dönen esnaflarımızın yerleri belirlenerek durak ihtiyaçları karşılandı. Taksici üyelerimizin nezih ortamda hizmet vermeleri için durak ihtiyaçları karşılanmıştır.  Pandemi dönemi sürecinde 30 bin maske 10 bin adet kolonya dağıtımı yapıldı” derken çekicinin üyelerine 7/24 ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye başladığını açıkladı. 

ZAM YAPILACAK MI?

Trabzon’da son dönemde tartışma konusu olan dolmuş zammıyla ilgili de konuşan Usta, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımızla istişare halindeyiz. Şu anda tüm ilçeler dahil olmak üzere Ortahisar’da Büyükşehir Belediyemizin de bununla ilgili çalışması var. Beraber uygun zamanda bir araya gelip açıklama yapacağız. Şu anda zam üzerinde çalışma yapıyoruz. Zaten ekonomik kriz var. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Zamanı geldiğinde bilgi vereceğiz. 

BELEDİYE İLE ORTAK AÇIKLAMA YAPILACAK

Ortak bir açıklama yapacağız. Şu aşamada esnafın durumu perişan. Pandemiden dolayı sokağa çıkmayan insanlar var. Arabalarda da yarı yarıya çalışıyor. Bazı duraklarda 3’de 2 oranında azalmaya gidiyor. Bu şartlarda tek taraflı zam yapılmasının çok ehemmiyeti yok. Belediye otobüsleri ile beraber entegreli şekilde zamanı gelince açıklama yapacağız” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap