SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da, Başkan Fatih Oyman Tünel Akvaryum Türkiye’nin en ucuzu değil deyip indirim istedi

Trabzon'da, Başkan Fatih Oyman Tünel Akvaryum Türkiye’nin en ucuzu değil deyip indirim istedi

06 Haziran 2022 Pazartesi - 10:30




CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Akvaryum Projesinde meclis üyeleri ile birlikte incelemelerde bulundu.





Trabzon’da geçen ay açılışı yapılan Tünel Akvaryum Projesi ile ilgili CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’dan yeni açıklama geldi. Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeyi, Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Oyman, fikirlerin zaman içerisinde değişmesine rağmen güzel dokunuşlar olduğunu, özellikle çocukların meraklı bakışlarına dikkat çekti.

GÜZEL DOKUNUŞLAR VAR

Oyman, "Meclis üyelerimizle birlikte 8 yılın sonunda ‘macera başlıyor’ sloganıyla açılan Trabzon Akvaryumu ziyaret ettik. Başlangıç fikirleri zaman içerisinde değişmesine rağmen güzel dokunuşlar var, özellikle çocukların meraklı bakışları var; akvaryumlarda böyledir. Şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. 

30 MİLYON TL’DEN, 78 MİLYON TL’YE ÇIKTI

Trabzon Akvaryum’un ilk etapta maliyetinin 30 Milyon TL olarak konuşulduğunu ancak bu rakamın zaman içinde 78 Milyon TL’ye kadar çıktığını da hatırlatan Oyman, “Süreçte madde madde düşüncelerimizi paylaşmıştık; 18-30 milyon TL konuştuğumuz akvaryum için 78 milyon TL yatırım bedelini duyunca düşüncelerimiz pekişti. Bu durum haliyle bilet fiyatlarında da etkili, mecliste yöneltilmesine rağmen açıklamalara göre herhangi bir indirim düşünmüyorlar” diye konuştu. 

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ AKVARYUM’U ESKİŞEHİRDE… 

Akvaryum’a giriş fiyatlarının “Türkiye’deki en uygun akvaryum” söylemlerini de yansıtmadığını kaydeden Oyman, sözlerine şu şekilde devam etti: 
“Bununla ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı gibi Ahmet Metin Genç başkanın da bilgiden uzak, talihsiz bir açıklamasına şahit olduk. “Türkiye’deki en uygun akvaryum” söyleminde Eskişehir örneğini atlamışlar. Trabzon akvaryum sivil 59 TL, öğrenci 39 TL iken Eskişehir’de ise sivil 20 TL, öğrenci 10 TL giriş ücretleri var.


Açılışın yaza getirilmesinin hatrına bu yaz döneminde ücretsiz bebek yaş aralığının genişletilmesi ve en azından öğrenci bilet ücretinin aşağıya çekilmesinin değerlendirilmesini öneriyoruz”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap