SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da 5 çocuk ölümden döndü!

Trabzon'da 5 çocuk ölümden döndü!

03 Ağustos 2019 Cumartesi - 16:21




Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bugün 5 otizmli çocuk boğulma tehlikesi geçirdi.





Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü mahallesinde bulunan Villakent sitesinde bugün büyük bir faciadan dönüldü. Site içerisinde bir villada faaliyet gösteren Otizm derneğinden 5 çocuk, eğitimcileri ile birlikte denize girdiler. Ancak çocuklar değişik yerlere savrulunca boğulma tehlikesi atlattılar. Çevrede bulunanlar tarafından 1 çocuk tekneyle diğerleri ise vatandaşlar tarafından yüzerek kurtarıldığı görüldü.

Haber61'in haberine göre son anda kurtarılan 5 çocuktan biri olan 6 yaşındaki Kayra’ya suni teneffüs ile ilk yardım müdahalesi yapıldıktan sonra Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu ancak hasatanede yapılan müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı dalgıçlar da anında olay yerine gelerek müdahalede bulundular.

Boğulma tehlikesi geçiren diğer 4 çocuğun isimlerinin, Taha, Berat, Furkan T.(22) ve Alperen(17) olduğu ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap