SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da 37 yıllık eşini öldüren katile müebbet hapis

Trabzon'da 37 yıllık eşini öldüren katile müebbet hapis

09 Eylül 2022 Cuma - 13:04




Trabzon'da 37 yıllık eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.





Trabzon'un Akçaabat ilçesinde tartıştığı 37 yıllık eşi H.M'yi (64) tabanca ile vurarak öldüren tutuklu sanık M.M. (67), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çaptırıldı.

Olay, 13 Aralık 2021'de Yaylacık Mahallesi Ekim Sokak'ta meydana geldi. M.M., tartıştığı eşi H.M.'ye tabanca ile ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunlarla H.M., kanlar içinde yere yığıldı. M.M. ise polise giderek, eşini vurduğunu söyledi. Adrese sevk edilen sağlık ekipleri, H.M.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polisteki ifadesinde, "Tartıştık. İki el ateş ettim, buraya geldim. Öldü mü bilmiyorum" diyen M.M. tutuklandı.

‘HİÇBİR ŞEY KONUŞMAYA GEREK YOK’

Tutuklu sanık M.M. hakkında 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle Trabzon 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın karar duruşmasına cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılan M.M., son savunmasında "Hiçbir şey konuşmaya gerek yok. İlahi takdir sizin elinizde" dedi.

OĞLU SOYADINI DEĞİŞMİŞ

Duruşmada tanık olarak dinlenen ve şikayetçi olduğunu söyleyen sanığın oğlu İ.A, babasının alkol kullanıp, annesine şiddet uyguladığını belirtti. İ.A. ayrıca babasının soyadını taşımamak için de soyadını değiştirdiğini söyledi. Mahkemede esas hakkında mütalaasını açıklayan savcı, sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Heyet de sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis ceza verdi ve hiçbir indirim uygulamadı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap