SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da 3 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yeni gelişme

Trabzon'da 3 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili yeni gelişme

26 Mayıs 2022 Perşembe - 18:03




Trabzon'da 3 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 3 sanığın yargılanmasına başlandı.





Trabzon'un Hayrat ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgayla ilgili tutuklu 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, 29 Temmuz 2021'de Hayrat ilçesinde iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucu M.R.B., L.B. ve K.B.'ın hayatını kaybettiği 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili tutuklu yargılanan F.B., Rize L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan, diğer sanıklar A.B.ve İ.B. ise Espiye L Tipi Ceza İnfaz Kurumundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı.

Duruşmada müşteki sanık olarak dinlenen F.B., savunmasında eski eşinin 11 yıl önce hayatını kaybetmesinin ardından aileler arasında husumet olduğunu, maktul M.R.B.'ın eski eşinin babası olduğunu söyledi.

Üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini belirten F.B., öldürme kastı olmadığını ve karşı tarafın kendisine ateş açması üzerine panikle ateş ettiğini ileri sürdü.

Kendisine silahla ateş eden diğer sanıklardan şikayetçi olduğunu aktaran F.B., davaya müşteki olarak katılma talebinde bulundu.


Eski eşinin hayatını kaybetmesinin ardından Trabzon'dan giderek yaklaşık 11 yıldır İstanbul'da yaşamaya başladığını aktaran F.B., Trabzon'daki evine tatil için geldiğinde husumetlisi olan kişilerin olay öncesi evinin önünden araçlarıyla 3-4 kez geçtiklerini ve olaydan önce şahıslarla karşılaştığını anlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap