SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’ayeni saha müjdesi!

Trabzon’ayeni saha müjdesi!

23 Kasım 2017 Perşembe - 11:13




Gümrükçüoğlu’nu ziyaret eden TSFAD Başkan Vekili Nurettin Balaban, “Başkanımız yeni semt sahaları için söz verdi. Çok yakında Trabzon’un yeni Futbol v





TALAPLERİMİZİ İLETTİK

Trabzonsporlu Futbol Adamları Derneği (TSFAD) Başkan vekili Nurettin Balaban İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımı ile 02 Aralık 2017 Cumartesi günü yapılacak ‘Terlemeden Büyüyen Çocuklar’ projesi tanıtım töreni hakkında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek bilgi verirken Trabzon futbolu ve sporu için önem arz eden taleplerde bulundu.

GERİ ÇEVİRMİYOR

Gümrükçüoğlu’nun bu güne kadar hiç bir taleplerini geri çevirmediğine dikkat çekerek, “Futbol oynayan öğrenci çocukların okul eğitimlerinin aksamaması için gece idman yapmak zorunda. Amatör takımlar Faroz sahasında iş yerinden çektirdiği elektrik ile ilkel ışıklandırma altında antrenman yaptığı günlerde gerek Faroz, gerekse Beşirli futbol sahasının ışıklandırılmasını başkanımıza biz rica ederek yaptırmıştık” dedi.

HAYAL EDEMİYORLARDI


Balaban, “Geçmişte kimsenin aklına getirmediği, bazılarının hayal bile edemediği içler acısı kaderine terkedilen Yavuz Selim Sahası’nın nasıl yaptırdığımızı tüm spor kamuoyu çok iyi bilir. Burada önemli ayrıntı yeter ki insanoğlu Allah rızası ve halk için çalışmak istesin” dedi. Hiç bir şeyin imkansız olmadığını hatırlatan Balaban, “Gümrükçüoğlu ile futbol ve spor kenti Trabzon'umuza neler yapılabilir konusunda sürekli istişare halindeyiz” diye konuştu.

En kısa sürede tamamlanacak

Balaban şöyle devam etti: Boztepe’de futbol sahası olmaması bu semtteki futbol takımlarının sporcularının gelişimini olumsuz yönde etkiliyor. Ülkemizin geleceği futbol sevdalısı çocuklarımızın spordan mahrum kalmaması istişare yaparak Başkanımızdan Boztepe Osman Altıntaş Orta okulunun hemen yanında bir futbol sahası, Basketbol sevdalıları için Yenimahalle Şehit Asteğmen Coşkun Davulcu parkı içinde basketbol sahası yaptırma sözünü almıştık. Son görüşmemizde Sayın Gümürkçüoğlu söz konusu sahaların en kısa sürede Trabzon sporunun hizmetine açılacağı tarihi ve yeni sahaların müjdesini verdi.”

Belediye sağlıyor

YENİ SAHALAR YOLDA


Terlemeden Büyüyen Çocuklar projesinde futbol takımlarının ulaşımını Büyükşehir Belediye’nin üstlendiğine dikkat çeken Balaban, “Sayın Gümrükçüoğlu bu talebimizi memnuniyetle karşıladı. Bu sayede çocuklarımızın ulaşımı sağlıklı ve rahat bir ortamda gerçekleşiyor. Projemizin hedefleri arasında yer alan yeni spor alanlarının yapılması, obeziteyi engellemek,  çocukları bilgisayar bağımlılığından kurtarmak geliyor” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Balaban, “Proje sayesinde çocuklarımız kötü alışkanlıklardan tutmaya çalışıyoruz. İmkanlar sayesinde enerjilerini harcama eğlenme ve sosyalleşme imkanı buldular. Projede bizden desteğini eksik etmeyen Gümrükçüoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi arz ederim. Şu çok iyi bilinmeli ki insanlığa hizmet için ömrünü adayanların önünde hiç bir kul duramaz, Allah'ın dediği olur” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap