SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'a TOKİ müjdesi! 'Ayda 500 TL...'

Trabzon'a TOKİ müjdesi! 'Ayda 500 TL...'

12 Mart 2019 Salı - 18:54




Belediye Başkanı Koçhan açıkladı. TOKİ Esiroğlu'nda 150 konut yapacak





Trabzon'un Maçka ilçesinin belediye başkanı Koray Koçhan, "Esiroğlu'na TOKİ büyük katkı sağlayacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi tarafından (TOKİ) açıklanan listeye göre Trabzon’un Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesinde yapılacak olan 150 konutluk 2.Etap TOKİ Projesinin katılım koşulları belli oldu. TOKİ ve Maçka Belediyesi’nin web sitesinde yapılan duyuruda, isteyen tüm vatandaşları uygun fiyatlar ile ev sahibi olabileceği belirtildi.

MÜJDEYİ VERDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Esiroğlu Mahallemize söz vermiştik. Vatandaşlarımızın TOKİ konusunda talebi vardı. Bizlerde gerekli çalışmaları ve girişimleri yaparak TOKİ’nin ilçemize gelmesini sağladık. Vatandaşlarımız uygun ödeme koşulları ile yararlanabileceği 150 konutluk projeye 500 TL gibi uygun rakamlar ile başvurabilecekler. Esiroğlu TOKİ projemiz bölgemize büyük katkı sağlayacak. Biz ne söz verdiysek yapıyoruz. Milletimizin duası ve desteği ile Maçka için hız kesmeden yola devam ediyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a TBMM Çevre Komisyonu Başkanımız ve Milletvekilimiz Muhammet Balta’ya teşekkür ederiz. Esiroğlu Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap