SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon yaza hareketli giriyor! Yaz spor okulları açılıyor

Trabzon yaza hareketli giriyor! Yaz spor okulları açılıyor

05 Temmuz 2023 Çarşamba - 11:20




Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen yaz spor okulları açılıyor.





Trabzon'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz döneminde farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek.

Trabzon’da yaz spor okullarının açılışıyla çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimleri ile birlikte sosyalleşmelerine katkı sağlayacak olan atıcılık, atletizm, güreş, hentbol, okçuluk satranç, voleybol, yelken yüzme, basketbol, badminton, salon hokeyi, kick boks, tenis, jimnastik, judo kurslarında öğrencilere yönelik eğitimler ücretsiz olarak verilecek.

trabzon-yaza-hareketli-giriyor-2.jpg

"YENİ BUSENAZLAR ÇIKACAK"

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcı yaptığı açıklamada, "Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Valiliği bünyesinde yaz spor okullarını başlatıyoruz. Buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Yaza hareketli giriyoruz sloganıyla en hareketli şehir olacağız. Pilot ilçe olarak Yomra, Akçabaat ve Ortahisar ilçemizi seçtik. Faaliyetlerimizin niteliğini çok önemsiyoruz. Nitelikli ve nicelikli spor faaliyetleri Trabzon'da olacak. Birbirinden kıymetli antrenörlerimiz var. Busenaz Sürmeneli'yi özellikle alkışlamanızı istiyorum. Kurslarımızdan nice Busenazlar çıkacak. Çocuklarımızın yeteneklerine yürekten inanıyorum. Faaliyetleri tüm ilçelere yayacağız. Kış spor okulları ile birlikte 20 bine yakın kursiyeri yetiştireceğiz. Büyükşehir Belediyemize ve Valimize, velilere teşekkür ediyorum" dedi.


trabzon-yaza-hareketli-giriyor-3.jpg


“BU YAZ SPOR YAZI”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise yaptığı açılış konuşmasında, "Trabzon bir spor şehri. Yaza güzel bir başlangıç yapıyoruz. Bu sezonda binlerce evladımızın inşallah cok güzel aktiviteleri olacak. Velilere teşekkür ediyorum. Trabzon'da çok önemli sporcular yetişti. Bu manada çok sağlam bir temele sahibiz. Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmaya devam edeceğiz. Spor alt yapısı bakımından son yıllara baya gelişmiş durumdayız. Çocuklarımızla yıl boyu devam edecek aktiviteler oluşturacağız. Çocukları belli branşlarda güzel noktalara taşıyacağız. Gençlik Spor Bakanlığı'na, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve Valimize teşekkür ediyoruz. 117 tane antrenörümüz var. Bu yaz spor yazı olacak. Emeği gecenlere teşekkür ediyorum. Esas teşekkür velilere olsun" dedi.

Düzenlenen etkinlik folklor ekibinin ve diğer branşların gösterileri ile son buldu.

trabzon-yaza-hareketli-giriyor-4.jpg


trabzon-yaza-hareketli-giriyor-5.jpg

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap