SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon ve Ordu (RYLA) eğitim programı online olarak gerçekleştirildi

Trabzon ve Ordu (RYLA) eğitim programı online olarak gerçekleştirildi

19 Nisan 2021 Pazartesi - 13:00




Trabzon Ortahisar Rotary Derneği ve Ordu Rotary Derneği’nin ortak olarak düzenlediği 143. Rotary Yarının Liderlerini Arıyor (RYLA) eğitim programı online olarak gerçekleştirildi.





Trabzon Ortahisar Rotary Derneği Başkanı Esma BAK, “RYLA toplumun genç liderleri için, Rotary tarafından yürütülen bir liderlik gelişimi programıdır. Katılımcılar her yaştan olabildiği gibi, organizasyonların çoğunluğu lise ve üniversite öğrencileri ile genç profesyonellere odaklanmaktadır. Genellikle 3 gün süren ve içinde çeşitli sunumlar, aktiviteler ve çalıştayları barındıran RYLA, Temel Liderlik ve Etik, İletişim Becerileri, Problem Çözme ve Çatışma Yönetimi, Toplumsal ve Küresel Vatandaşlık gibi çok çeşitli konuları da kapsar. Atatürk’ün Türk gençliğinden beklediklerini ve onun felsefesini bir kere daha vurgulamak, konularının uzmanı profesyonel konuşmacı konuklarımızın bilgi ve birikimlerine erişebilme imkanı yaratmak, uyum, liderlik özellikleri ve iletişim becerilerinin geliştirilmesi, yeni arkadaşlıklar kurma hususlarında Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 30 genç lider ve lider adayları ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Bu organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan Ordu Rotary Derneği Hakan Çolak başta olmak üzere Ordu Rotary Derneği üyelerine, RYLA Komitesi üyelerine çok teşekkür ederiz.” dedi.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap