SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon ve Giresun'a kritik uyarı!

Trabzon ve Giresun'a kritik uyarı!

13 Aralık 2020 Pazar - 10:59




Meteoroloji, Trabzon ve Giresun’a şiddetli rüzgar uyarısı yaptı.





Meteoroloji Genel müdürlüğü yaptığı açıklamada bir çok ili uyardı. Ülke genelinde hava sıcaklığı konusunda önemli bir değişiklik olmayacağı belirtilirken, Kıyı Ege, Çanakkale, Balıkesir’in batı, Antalya ve Burdur’un doğu, Isparta'nın güney ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²), Güney Ege kıyıları ile Antalya’nın merkez ve batı ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olacağı tahmin edilirken, vatandaşlar meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

Marmara’nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu’nun güneybatısı ile Trabzon ve Giresun çevrelerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve kıyı Ege’de yer yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden, vatandaşlar çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmaları konusunda uyarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap