SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Uzungöl'ü Araplar adeta işgal etti

Trabzon Uzungöl'ü Araplar adeta işgal etti

30 Haziran 2023 Cuma - 15:24




Yasa dışı göç sorunu Türkiye'de gündemin başına otururken, ekonomik kriz sebebiyle Türkiye'yi ucuz bulan Arap turistler, ülkenin her köşesine kalabalık gruplar halinde gezi düzenliyor. Uzungöl ise en çok rağbet gören bölgeler arasında yer alıyor.





Türkiye'de yasa dışı yollarla gerçekleşen kaçak göç sorunun gündelik hayattaki yansımalarına tepkiler yükselerek gelmeye devam ediyor.

Ülkede bulunan ekonomik kriz ve TL'nin değer kaybetmesi neticesiyle Araplar, ülkenin her köşesine kalabalık gruplar halinde akın ediyor. Doğu Karadeniz ise Araplar tarafından rağbet gören bölgeler arasında yer alıyor.

Arapların akın ettiği bölgelerin başında gelen yerlerden biri ise Trabzon Uzungöl. Arapların bölgedeki yoğunluğunun dikkat çekmesinin yanı sıra bölgedeki Türk turistin azlığı da fark ediliyor.

Gazeteci Batuhan Çolak'ın, Uzungöl'den paylaştığı görüntülerde neredeyse Türk turist görünmezken, bölgenin adeta Araplar tarafından işgal edildiği görülüyor. 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap