SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Üniversitesi öğrencileri Atatürk Köşkü’ne hayran kaldı

Trabzon Üniversitesi öğrencileri Atatürk Köşkü’ne hayran kaldı

21 Aralık 2023 Perşembe - 12:24




Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihinin en kapsamlı restorasyon çalışması yapılan Atatürk Köşkü, Trabzon Üniversitesi (TRÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4’üncü sınıf öğrencilerini ağırladı.





Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında anlamlı bir etkinlikte buluştu. Proje Koordinatörlüğünü Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yüksel Özmen, proje yürütücülüğünü Ebru Tavşan ve Miraç Keskin’in yaptığı etkinlik, öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Erdem Zekeriya İskenderoğlu ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serkan Şeker de etkinliğe katılarak öğrencileri yalnız bırakmadılar.

RESTORASYON SÜRECİYLE İLGİLİ BİLGİ ALDILAR

Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu riyasetinde Atatürk Köşkü tarihinin en kapsamlı restorasyon çalışmasıyla ilgili Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yükse Özmen ve öğrencileri bilgilendirdi. Oldukça faydalı olduğu gözlemlenen etkinlikte, yürütülen çalışmaları ilgiyle dinleyen gazeteci adayları merak ettikleri hususlarla ilgili Daire Başkanı Öztürk’e sorular yönelttiler. Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şule Yüksel Özmen, Cumhuriyetin 100. yılında Trabzon’un en önemli simge eserlerinden Atatürk Köşkü’nde yapılan kapsamlı restorasyon çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

HABER: EROL TAŞKIN














Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap