SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’un yolları taştan yık yap yeni baştan Paralar vatandaştan

Trabzon’un yolları taştan yık yap yeni baştan Paralar vatandaştan

13 Haziran 2022 Pazartesi - 15:57




Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlar harcayarak yaptığı caddelerin görüntüsü vatandaşa pes dedirtti





Vatandaşlar, “Trabzon kent merkezindeki yollar yağan yağmur sonrası köstebek yuvasına döndü, Büyükşehir belediyesi yık yap işlemine hesapsız para harcıyor, olan bize oluyor” diye sitem etti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Ortahisar İlçesi Uzunsokak’ta yaptığı yol yağan yağmur sonrası köstebek yuvasına döndü. Uzunsokak’ta yapımı tamamlandıktan sonra yola döşenen taşlar sürekli bozulurken, yağmur ile birlikte yerinden çıktı. Tanjant yolunda ise yağmur sonrası işyerleri su basma tehlikesinden kendi imkanları ile kurtuldular. Büyükşehir Belediyesi’nin Uzunsokak ve Kahramanmaraş Caddesi’nde yaptığı çalışmalarda milyonlar harcanırken, sürekli yıkılıp yapılması vatandaşı isyan ettirdi.

BEN YAPTIM OLDU

Olumsuz hava koşullarında yağmura teslim olan kentte belediyenin yetersiz kalmasından şikayetçi olan vatandaşlar, “Trabzon’un yolları taştan, yık yap yeni baştan. Nasıl olsa harcanan para ceplerinden çıkmıyor. Suya yapılan zam sonrası yıkılan yolların yapımı için acaba neye zam yapacaklar merak ediyoruz. Yeni yapılan yollarda çöken taşlar mı ararsın, yağan yağmur sonrası kanalizasyonların yetersizliğimi ararsın ne ararsan var. Trabzon adeta sahipsiz. Ben yaptım oldu mantığını güden belediye paraları hükümetin yaptığı gibi betona, taşa gömmeye devam ediyor. Yapılan yerler yeniden kazılıyor, koordine olup hizmet verecek yatırım hep birlikte yapılmıyor, bir taraftan kapatılıyor diğer taraftan açılıyor olan ise vatandaşa oluyor” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap