SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’un koronavirüs raporu! Pozitif kaç vaka var, kaç kişi öldü?

Trabzon’un koronavirüs raporu! Pozitif kaç vaka var, kaç kişi öldü?

24 Mart 2020 Salı - 11:53




Koronavirüs salgını Trabzon’da da kendisini gösterdi. İşte şehirdeki son durum





Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs COVİD-19 salgınında Türkiye’de de vaka sayısı bin 529’a yükselirken 37 kişi de hayatını kaybetti. 

TRABZON’DA SON DURUM

Türkiye genelinde vakalar artarken Trabzon’da da koronavirüs vakaları görülüyor.

Salgın neticesinde bugüne kadar Trabzon’da bir kişi yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden E.Y. isimli kadının Fransa’dan geldiği öğrenildi.

15 POZİTİF VAKA

Bugün itibariyle toplam pozitif vaka sayısı ise 15’e ulaştı. Vakalar arasında Umre’den Gümüşhane’ye gelen ve buradan Trabzon’a sevkedilen vatandaşın durumunun ağır olduğu bildirildi.

300 EVDE TAKİP

Yurt dışından ve şehir dışından gelen vatandaşlar ise toplamda 300 evde yakından takip edildii ve 14 gün kuralının uygulandığı öğrenildi. Kaymakamlıklar ve emniyetin bu kişilerden sürekli olarak bilgi aldığı ve kendilerinde bir bulgu görmeleri halinde 184 numaralı ihbar hattına başvurmaları istendiği kaydedildi.

Ayrıca hayatını kaybeden  E.Y.’nin ve Gümüşhane’den gelen hastanın çevresindeki vatandaşların da gözlem altına alındığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
8
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap