SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon,Tonya'da ölen 4 kişinin kimlikleri belirlendi

Trabzon,Tonya'da ölen 4 kişinin kimlikleri belirlendi

27 Mart 2022 Pazar - 10:14




Kazada hayatını kaybeden ikisi kardeş, 4 kişinin dünürleri ile birlikte torunlarının nişanından döndükleri öğrenildi.





Trabzon’un Tonya ilçesinde üzerine kaya düşen kamyonette bulunan ve olayda hayatını kaybeden 4 kişinin kimlikleri belirlendi.
Alınan bilgiye göre, ilçenin Karaağaçlı mahallesinde Rahmi Yüksel (65) yönetimindeki 60 KF 334 plakalı kamyonetin üzerine seyir halindeyken yamaçtan kopan dev bir kaya parçası düştü. Araç olay sonrası hurdaya dönerken araçta bulunan Rahmi Yüksel ile birlikte eşi Fatma Yüksel (66), dünürü Recep Uzuner (76) ile kardeşi Mehmet Uzuner (72) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 4 kişinin cansız bedenleri kağıt gibi ezilen aracın içinden AFAD, Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonrasında çıkartılırken, cesetler Vakfıkebir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kağıt gibi ezilen kamyonet olay yerinden kaldırılırken, Rahmi Yüksel ve Recep Uzuner'inin dünür oldukları ve Akçaabat ilçesindeki torunlarının nişanından Tonya ilçesine döndükleri öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap