SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon merkezli nitelikli dolandırıcılık operasyonu!

Trabzon merkezli nitelikli dolandırıcılık operasyonu!

22 Şubat 2024 Perşembe - 16:15




Trabzon merkezli gerçekleştirilen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda 15 şahıs yakalandı. Şahıslardan 10'u tutuklandı.





Trabzon Emniyet Müdürlüğü, kapsamlı bir dolandırıcılık operasyonu hakkında basın duyurusunda bulundu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yürütülen adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda, nitelikli dolandırıcılık suçlarına karşı yürütülen operasyonlarda büyük bir başarıya imza atıldı.

Trabzon merkezli olmak üzere Mersin, Gaziantep ve Batman illerini de kapsayan operasyonda, ilk belirlemelere göre 265 müştekinin bulunduğu nitelikli dolandırıcılık vakalarına yönelik soruşturma derinleştirildi.

Bu soruşturma kapsamında, şüphelileri uzun süreli izlem ve ısrarlı takip sonucunda 15 şahıs yakalandı. Yapılan operasyonlarda 10 şahıs tutuklanarak ilgili ceza infaz kurumlarına sevk edildi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, yaptığı basın duyurusu ile kamuoyunu bu önemli gelişme hakkında bilgilendirdi ve dolandırıcılık suçlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğine dair uyarılarda bulundu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap